Sterk resultaat van SKOG in de voorlaatste ronde van de IC: 3 gelijkspelen (SKOG I, IV en VII), 1 nipte nederlaag (SKOG VI), 2 nipte overwinningen (SKOG II en V) en 1 meedogenloze slachtpartij (SKOG III).
In de stand is er weinig te beleven: geen ploegen in promotiestrijd, geen ploegen in degradatiegevaar. Ploegen I en IV moeten de laatste ronde nog wel even alles geven, want voor hen zit er nog een mooie podiumplaats in!
Standen, uitslagen en verslagen

4 reactie op “SKOG – bezoekers: 65-55”
 1. Ook eventjes de verrassende overwinning van Borgehout tegen Namen vermelden in de eerste afdeling. ‘Onze’ Werner won o.a. van Pieter Claesen. Borgerhout is nu zeker van behoud in de hoogste afdeling. Knap Werner en Co!

 2. Was me ook opgevallen ; wel spijtig dat Valery Maes uitgerekend de partijen van die confrontatie nog niet heeft kunnen invoeren.

  En ik moet hier weeral Carlo corrigeren : mijn tegenstander stelde remise voor op zet 19 i.p.v. op zet 30 🙂

  Mijn dank gaat ook uit naar Bart VT die me met een Geurt Gijsen-achtige charme behoedde voor een ‘GSM-nul’.

 3. Enige uitleg bij de grap hieronder 🙂

  Wat gisteren gebeurde was echt onwaarschijnlijk; met mijn GSM is niks gebeurd. Ik heb die wel steeds bij me maar de batterijen neem ik er steeds uit. Wat is er dan wel voorgevallen ?

  Situatieschets : Bart VT staat toevallig naar mijn partij of die van Jef te kijken. Op dat moment stopt er beneden een ‘boemcar’ met snoeiharde muziek ; we horen dit zeer goed want de ramen van het speellokaal staan wagewijd open (dat was ook de reden dat de deur van het lokaal steeds met een smak dichtwaaide). Wat nu volgde was licht surrealistisch … Plots richt mijn tegenstander zich tot Bart VT en zegt hierbij van over het bord :’Jij bent de arbiter, jij moet doen wat je denkt te moeten doen’. Ik kijk mijn tegenstander aan … Jef kijkt mij aan .. Bart VT kijkt naar Jef .. Ik kijk naar Bart VT .. En terug naar mijn tegenstander. Dan stamelt die iets van ‘Jamaar, uwe GSM is toch afgegaan ?’ Al gauw bleek dat dit een vergissing was want met een paar mensen maken we hem duidelijk dat ‘de ringtone’ afkomstig was van de boemcar op de stoep. Mijn tegenstander biedt zijn excuses aan en aan de toog hebben we er nog ferm moeten mee lachen. Wim Weyers, voorzitter van Sint-Niklaas, dacht ook dat het een GSM betrof want hij zag arbiter Bart VT én hoorde dat helse lawaai. En legde blijkbaar hetzelfde verband. Ongelofelijk hè? Ik dacht dat ik dit uigebreid aan de toog verteld had maar blijkbaar niet tegen iedereen. Bij deze : dit is de uitleg. Het hele voorval werd hartelijk weggespoeld met enkele Palmkes en Westmalles!

 4. de kracht van een goed gekozen beeld, eens te meer.
  goed dat de kaboutertijd voorbij is… 🙂

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *