Noteer zaterdag 20 januari maar al in je agenda, want dan trekken we naar het Nederlandse Wijk-aan-zee waar dan de wereldtop de bewonderen valt in het Tata Steel Chess Tournament 2024.

Met de touringcar vertrekken we rond 11 uur in Mortsel. Tijdens deze rit voorzien we in wat entertainement en houdt de bus een eerste stop in Amsterdam voor eventuele partners die de dag daar willen doorbrengen, en rijdt dan door naar Wijk-aan-zee. Daar kunnen we de mensen waar Herman altijd over schrijft eens in levende lijve aan het werk zien, maar ook vele honderden andere deelnemers aan het toernooi. In het kleine dorpje kan je op verschillende locaties ook gaan luisteren naar live-commentaren (dat hebben ze afgekeken van onze Beker-finale), boekenstanden bezoeken of een broodje-kroket eten.

Als ’s avonds de eethonger het overneemt van de schaakhonger, brengt de bus ons naar Amsterdam, waar we in het Vlaams Cultuurhuis De Brakke Grond gezellig met z’n allen gaan tafelen en napraten. ’s Avonds laat arriveren we terug in Mortsel.

Na 2005 en 2015 zal dit in 2024 de derde keer dat we deze trip zullen organiseren. De deelnameprijs is gratis voor SKOG-leden, het restaurant ’s avonds is wel zelf te betalen.

Om een goede inschatting te hebben hoe groot onze bus moet zijn, vragen we je om nu al in te schrijven via deze link.

Een reactie op “SKOG bezoekt Tata Steel Chess 2024!”
  1. Vorig jaar moest je je vooraf registreren (naam en dag opgeven). Best in de gaten houden of dat weer moet en hoe we dat aanpakken (individueel doen of gezamenlijk).

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *