Het moet lang geleden zijn, zo’n rampzalige interclub-ronde: zowel SKOG I, II, III, IV als VI verloren. Er zijn wel verzachtende omstandigheden. Telkens was er een aanzienlijk eloverschil waardoor de nederlagen logisch zijn. Opmerkelijk is de stunt van Nikolaas in ploeg 1 tegen een Nederlander met 2273 elopunten. SKOG V speelde een logische 2-2, maar alle ogen waren gericht op SKOG VII._LEESMEER_

Onze ‘kampioenenploeg’ werd bij het seizoenbegin opgericht met maar 1 doel: kampioen worden. Maar dan dook daar plots de concurrentie op van Schoten die ook alle matchen in de reeks won. Zondag werd dus de ultieme topper gespeeld. SKOG VII won die overduidelijk met 3,5-0,5. Het kan nu bijna niet meer misgaan. Knap jongens. Lees zeker ook het verslag.

2 reactie op “SKOG euforisch na slechte ronde”
 1. Vraagje : waarom laten wij in ’s hemelsnaam niet elk jaar opnieuw Tobias, Wout, Hendrik en Johan in die 5e afdeling M meespelen ??

 2. 1. Het is vrij saai om zo’n makkelijke tegenstand te overklassen.
  2. Het is zwaar eloverlies (ik heb 3.5/5 gescoord voor de winterstop en heeft me 16 punten gekost, elke remise is een ramp)
  3. Het geeft niet veel voldoening om telkens te winnen tegen makkelijke tegenstand.
  4. Zou onze ploeg ook niet kampioen kunnen spelen in 4de?
  5. En de ploegen die in vierde staan te laten degraderen?

  Ok, toegegeven, het is wel fijn om kampioen te spelen en de sfeer zit goed als je elke match wint en gelukkig naar huis kan gaan, vanwege een zoveelste overwinning.

  Ach ja, vorig jaar heb ik ook bijna al mijn matchen in vierde op bord 4 gewonnen… (wat meestal veel sterkere tegenstand is dan in 5m op bord 2)

  Daarom dus 😉
  Al zou ik het wel overwegen.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *