SKOG gaat eten

Avatar foto

DoorPascal De Kaey

mrt 10, 2008 292 views

Zondagavond 16/3 gaan we na de IC eten in Mortsel! Met z’n allen, en ook de partners zijn welkom! Vermits we op verplaatsing spelen, zullen we afspreken in het MLS thuislokaal, van 19.30h tot 20.45h Er zijn mensen die van Zottegem, van Temse en van nog andere plaatsen hiernaartoe rijden. Van hieruit gaan we naar een van de bekende Mortselse eetgelegenheden. We moeten dat wel deze week op voorhand bestellen – Dus : iedereen uitgenodigd – allen antwoorden a.u.b. op deze site. Ik kan me voorstellen dat we tegen woensdag/donderdag een idee moeten hebben over hoeveel mensen er meegaan, en dan ergens een plaats kunnen reserveren.

24 reactie op “SKOG gaat eten”
 1. Pascal
  Waarom geen etentje in ons eigenste café/restaurant? schrijf mij maar op

 2. ik geef lino gelijk, dan kan het zijn dat ik ook kom…

 3. We zullen morgenavond eens vragen of we zondagavond met alle gegadigden in ons geliefde clublokaal kunnen eten. Ik veronderstel van wel, en zal het dan woensdag bevestigen op het forum.

 4. Ik ga zeker mee eten. Partner zal afhangen van het vinden van een baysitt.

 5. Vannacht hebben we geprobeerd een ideetje te ontwikkelen in het MLS om ons zondagavond iets ‘speciaals’ te doen aanbieden qua voor / hoofd/ na menu’tje. Straks is er de Nigel Short happening, en tussendooor vernemen we een serieus voorstel vanwege het MLS personeel, om iets vast te leggen. Ziet er wel goed uit. Wordt vervolgd !

 6. Het MLS biedt ons voor zondagavond het volgende aan : Soep – Vol au vent met frietjes – Chocolade mousse. Prijs : 13 euro. De drank bij het eten is voor rekening van de club.

 7. Nee , Pascal , wel MLS . Zo staat het ook op de kaartjes die ik krijg om de sleutels te halen bij de politie. Voorkeurspelling : Mark Liebrecht Sentrum.Of nog beter : Marc Liebrecht Schaakklub?

 8. MLS staat blijkbaar voor Mark Liebrecht Schouwburg. Maar sowieso eten we toch in het Theatercafé en niet in de Schouwburg, of verwachten we veel volk?

 9. 48 spelers met hun madame, dat is 96 en 35 jeugdspelers met hun ouders dat is 105, tezamen 201 man, dat wordt dus inderdaad het MLS.

 10. Ideaal! En dan kan de topscorer van de IC (Stijn of misschien zelfs ene CD), een speech geven beneden op het podium. Perfect! En dan maar hopen dat daar niet te veel vol-au-vent naar wordt gegooid.

 11. Da’s niet erg, die kip neem ik wel mee naar huis. Rosé, dat is moeilijker.

 12. Tot nu toe hebben we 11 personen die zich voor het etentje hebben aangemeld. Stijn (2) Pascal (2) Lino, Paul B, CD, Ricky, LP, en 2 pseudoniemen, die we zullen verwachten met een Zorro-maskertje. Hoewel rekening houdende met JT en JV die er niet kunnen bij zijn, lijkt het me toch een beetje aan de schuchtere kant. Ik zal vanmiddag op het MLS toch maar best voor 15 à 18 personen bestellen. Tot morgen !

 13. Ook Patrick vH is er bij, die had zich niet via het forum aangemeld, maar via mijn e-mail, vandaar. Dat is dus voorlopig de 12e apostel.

 14. Bij mij hangt het ervan af hoe laat ik terug ben… dat weet ik niet direct… is het na 19.00 uur dan kom ik niet meer af…

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *