SKOG in Aalst

DoorGert Torfs

apr 28, 2018 264 views

Vorige week woensdag werd de 20ste editie van het ajuinentoernooi afgetrapt.  Een leuk schaakintermezzo nu het seizoen op zijn laatste beentjes loopt, althans wat de partijen met inzet (lees elo) betreft.  Carlo, Gert, Rudi en Frank verdedigen de SKOG kleuren.  In ronde 1 werd de elo-logica gerespecteerd, Carlo won, Gert, Rudi en Frank verloren.  Volgende week staat er al meteen een SKOG duel op het programma tussen Gert en Frank.  Uitslagen en partijen van top 10 borden te volgen via pionaalst.be

3 reactie op “SKOG in Aalst”
 1. Blijkbaar is dit oud nieuws en zijn de paringen in tussentijd aangepast

 2. “verdedigen de skog kleuren” is dan wel onofficieel. Wij treden daar niet op als ploeg, maar wel vier keer als individu. Pion Aalst regelt de elo administratie. Maar we rijden wel samen natuurlijk !
  Het is wel een uithangbord voor de skog als we het daar goed zouden doen, dat is met een loodzwarte onweerswolk met dreigende degradatie bliksems vanmiddag misschien wel een troost nadien.

 3. Gisteren eindigde het tornooi van Aalst, en keerde elke deelnemer met 5 kg ajuinen naar huis. Er waren circa 60 spelers die 9 woensdagavonden om de puntjes vochten, waarvan 4 skoggers.
  Het resultaat was eens te meer ontgoochelend, net als in de interclub en er vloeit waarschijnlijk weer een aantal elo puntjes weg uit Mprtsel.
  De eindstand voor skog :
  Carlo 4 op 8 (een keer afwezig, daar kreeg je niets voor)
  Rudi Lauwers 3.5 op 9 die scoorde eerst vijf remises en drie nederlagen vooraleer de 9e ronde uit te pakken met een mooie winstpartij.
  Gert T 3 op 8 slecht gescoord tegen lagere elo’s
  Frank D 2.5 op 9 volgens eigen zeggen archislecht tornooi gespeeld.

  Dat was het dan weer. Tot volgend jaar, bij leven en welzijn.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *