SKOG kwist

Avatar foto

DoorPascal De Kaey

dec 21, 2009 437 views

Zaterdagavond organiseerde tafeltennisclub Tecemo uit Mortsel een kwis. Carlo speelt er tegenwoordig ’s woensdags een balletje en verzamelde een heus SKOG-kwisteam rond zich (de plaatsen in het team waren op 24 uur uitverkocht!)._LEESMEER_

Carlo, Heidi, Kenneth, Pascal, Tobias en Vanya speelden zeer sterk en eindigden, ondanks een terugval op het einde, op de 5e plaats op 25 ploegen.
De hoofdprijzen (6 enveloppen met een weekje hotel aan de Franse kant van het meer van Genève) werden niet opgehaald door de eerste 4 teams, waardoor u 5 Skoggers in juli of augustus kan aantreffen in dit leuke hotel. Heidi verkoos een grote fruitmand boven vakantie met 5 Skoggers…

De organisatie van de kwis was vlekkeloos, en ze mogen daar volgend jaar alvast terug één (of meerdere?) Skog-ploegen verwachten!

11 reactie op “SKOG kwist”
 1. Jammer voor Gert, was er weinig discussie met de jury. Een rustige en aangename kwis.
  Je kon wel bonnetjes kopen aan de prijs van 0,50 euro per stuk, waarmee je de balletjes van Carlo sponsorde … pingpong welteverstaan …

 2. @Gert:
  3. correct
  6. was de enige van de 20 die we niet kenden. Nu nog altijd niet trouwens.
  10. fout
  Van de 20 waren er 5 Antwerpenaren, 5 die in 2009 waren gestorven, 5 journalisten en 5 politici. Die 4 links leidden dan weer tot één superlink. Weet je die ‘superlink’?

 3. Zonder die namen is dat quasi ondoenbaar; ik veronderstel dat jullie toch ca. 75% juist hadden op die vraag ? Dat zou het moeten vermakkelijken maar op het eerste geluid valt mijn frank niet. Met links is er vaak miserie op quizzen omdat vaak meerdere antwoorden de lading dekken die de jury dan niet wil honoreren omdat er ‘iets anders op hun blad staat’. Zeg, aan de prijzen te zien .. zijn jullie dan eerste geëindigd ?

 4. Zonder die namen is dat quasi ondoenbaar; ik veronderstel dat jullie toch ca. 75% juist hadden op die vraag ? Dat zou het moeten vermakkelijken maar op het eerste geluid valt mijn frank niet. Met links is er vaak miserie op quizzen omdat vaak meerdere antwoorden de lading dekken die de jury dan niet wil honoreren omdat er ‘iets anders op hun blad staat’. Zeg, aan de prijzen te zien .. zijn jullie dan eerste geëindigd ?

 5. Gert,

  Normaal bestaan domme vragen niet, maar als het antwoord op uw gestelde vraag in de tekst staat…
  Dan denk ik daar toch stilletjes iets anders over hoor…
  “Carlo, Heidi, Kenneth, Pascal, Tobias en Vanya speelden zeer sterk en eindigden, ondanks een terugval op het einde, op de 5e plaats op 25 ploegen. “

 6. En wie zegt dat ik niet mee op vakantie wil met Skoggers ? Waren dat geen bons voor 2 personen ?

 7. Amai, normaal heb je zulke prijzen pas voor een overwinning. Wij hebben zaterdag gewonnen in Aarstelaar en elk een fles Cava-schuimwijn was ons deel. De tijd dat ze zwaaiden met boekenbons enz. is voorgoed voorbij.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *