SKOG Viertallentoernooi

Avatar foto

DoorPascal De Kaey

apr 24, 2020 235 views

Het ziet er niet naar uit dat we snel terug in ons vertrouwd lokaal kunnen gaan schaken. Zolang dat het geval is, kunnen we gelukkig wel nog online wat schaken. Echt hetzelfde is het natuurlijk niet, maar het is toch al iets. Vele Skoggers namen al deel op één van de blitz- en rapidtoernooien op LiChess. Op 1 mei starten we nu ook een correspondentietoernooi met een bedenktijd van maximum 3 dagen per zet

Alle deelnemers zullen in groepjes van 4 gelijkwaardige spelers worden geplaatst en tegen elk een partij met wit en zwart spelen. Wie de beste score haalt uit de 6 partijen wordt de kampioen van het viertal. De partijen zullen allemaal gelijktijdig op LiChess gespeeld worden, en via onze SKOG-site zal je al deze partijen kunnen volgen.

Praktisch:

  • Voor 30 april 20u dien je een account te hebben op LiChiess en aangemeld te zijn via dit formulier. Heb je problemen om een account aan te maken, laat het dan weten aan de toernooileider. Een deelnemerslijst volgt nog.
  • Vrijdag in de loop van de dag volgt de indeling van de viertallen.
  • Vrijdag 1 mei om 20u start het toernooi. Je dient op dat ogenblik aanwezig te zijn op LiChess. Als je er niet kan zijn op dat ogenblik, laat het dan weten.
  • In de loop van volgende week, krijgen alle deelnemers nog een gedetailleerde uitleg toegezonden hoe het toernooi praktisch gaat starten.

We hopen dat iedereen meespeelt!

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *