SKOG VII kampioen

Avatar foto

DoorPascal De Kaey

apr 4, 2011 157 views

Het zat er al even aan te komen, maar na de vlotte 4-0 overwinning van zondag was het zeker: SKOG VII is kampioen. Proficiat, mannen! SKOG V won ook zijn match en SKOG IV speelden gelijk. De 3 eerste ploegen verloren alledrie._LEESMEER_

Individueel schiet Johan er bovenuit met een perfecte 11 uit 11! Knap, Johan. Ook sterk: Gert (93%), Lino (83%), Pascal (79%), Hendrik (75%), Wout (73%), Bart (73%).

Een reactie op “SKOG VII kampioen”
  1. Dinsdagavond, en enkel kampioen Tobias heeft tot nu toe een verslagje ingeseind. Het verrast me niet echt, ikzelf, trouwe verslaggever, had er zelfs niet echt veel zin in. Daar zijn diverse oorzaken voor. Dat ik het dan toch maar afrond, heeft dan misschien meer te maken met archief en volledigheid, en dan zal ik het maar ineens uitbreiden naar de hele club toe en niet alleen maar over Skog 3. Er straalde nog maar weinig schwung meer uit, zondag. Het begon al slecht, met het nieuws dat Leo Boeye, van de KASK, die ochtend overleden was. De ouderen kennen allen Leo, flamboyante figuur, super links en alternatief, een naar mijn aanvoelen hartelijke man met een eeuwig hippiegehalte, recht uit de traditie van the Rolling Stones en hun opvolgers. Alain Talon, een van zijn kameraden, zag hem de avond voor zijn schielijk overlijden nog toen hij onwel werd en werd afgevoerd, en gaf ontdaan forfait aan bord 1 van Skog 1 – tegen Deurne. Dat kwam de bezoekers prima uit want die vochten nog tegen de degradatie. Gevolg een 2-4 nederlaag tegen Deurne en Deurne gered. Hoe Skog 7 supersnel kampioen werd heb je al gelezen. Verder vond die middag een spectaculaire Ronde Van Vlaanderen plaats die misschien ook al een aantal schakers had thuisgehouden. Skog 3 speelde tegen jeugdploeg Geel 4 die ook al tegen de degradatie speelden, knap met 1-3 bij ons wonnen, maar het was niet meer nodig geweest: de voorlaatste in de rangschikking Schilde verloor, en zakt, samen met Hoboken. De ploeg van Ghislain moest al helemaal niet meer opdraven want die hadden een bye, en die mannen hebben we dus de hele dag niet gezien, ook ’s avonds niet bij het aangekondigde etentje dat amper door 7 personen werd bijgewoond en dat we voortaan op een andere manier wensen in te vullen. Hoe was het hele IC jaar ? Een ploeg kampioen, een ploeg tweede (skog 4 proficiat), Skog 1 verdienstelijk 4e en geen enkele degradatie of laatste plaats, volgend jaar 3 ploegen in 4e afdeling, het kon in feite moeilijk beter. Er zijn nogal wat forfaits gebeurd, wat de club geld kost, en dat zal aanleiding geven tot waarschijnlijk een ploeg minder. Pronostiek voor volgend jaar : een ploeg in 3e, drie ploegen in 4e en twee ploegen in 5e. We hebben voldoende sterke schakers om 12 man de wei in te sturen in die 4e afdeling. Aan alle deelnemers van de IC proficiat en tot volgend seizoen !

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *