Skoggers in Charleroi

Avatar foto

DoorPascal De Kaey

aug 3, 2018 144 views

Het BK in Charleroi brengt wisselend succes voor onze clubgenoten.

In de Expertenreeks heeft Daniel het zwaar tegen al het elogeweld. Ondanks de sterke tegenstand had hij waarschijnlijk op meer gehoopt dan een tussentijdse 0,5/7. Ook van Jan in de B-reeks (2/6) verwachten we nog een remonte tijdens de laatste 2 ronden.

_LEESMEER_

Wie wel op hoog toerental aan het draaien is, is Carlo. In de C-reeks stata hij momenteel vierde met een schitterende 5,5/7. Hij stuurde ons dit bericht:

Ik zit in de C-reeks vh BK in Charleroi min 1600 elo.  Ik zit hier op hotel, maar zonder computer. 75 schakers in mijn groep. Ik won vandaag op bord 3 en speel morgen op bord 1 tegen de leider, toch wel toevallig een NC zeker die iedereen de verdoemenis in speelt. Het wordt nog erg spannend want als ik morgen en overmorgen zou verliezen kan ik nog naast alle prijzen vallen en dat na een 5 5 op 7 ! Groeten.

In dezelfde reeks vinden we ook Ria met 2,5/6.

Straks om 15u kunnen we Daniel live aan het werk zien tegen FM Fontaine.

PS: Met veel droefheid melden we nog het overlijden van IM Ronny Weemaes, lid van SK Deurne, tweemaal Belgisch Kampioen (1977 en 1981) en bekend gezicht bij tal van Skoggers.

Een reactie op “Skoggers in Charleroi”
  1. En Carlo heeft gewonnen!!! morgen speelt hij de laatste ronde voor de winst….. goooooo

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *