Het Braschil-toernooi is ondertussen voorbij halverwege, tijd om eens naar de standen te kijken! In de A-reeks staat Daniel mee aan de leiding met 3,5/5 ondanks het feit dat hij als elofavoriet al drie remises moest toestaan. De vlotte overwinning gisteren tegen organisator Baete zal ongetwijfeld deugd gedaan hebben.

In de B-reeks struikelen we over de Skoggers. Patrik voert daar het klassement aan met een stevige 4,5/5. ((mja)) beleefde een moeizame toernooistart maar hakte gisteren zijn tegenstander mooi in pan en komt zo op 2,5/4. In de partij van Jan gisteren werd de remisegrens nooit fel overschreden, Jan komt daarmee op 2/5. En Herman hoopt ongetwijfeld op een betere tweede toernooihelft na 1/5.

Na het spijtig afzeggen van Carlo wegens ziekte, is het Mark die de SKOG-kleuren in de C-reeks verdedigt. Voor Mark is het als ‘bleu’ niet eenvoudig strijden tegen die oude rotten. Voorlopige score 1,5/5 maar we zijn zeker dat daar nog wat puntjes gaan bijkomen!

6 reactie op “Skoggers op kop in A- en B-reeks in Brasschaat”
 1. Puntjes? Dat zou mooi zijn, maar ik ga al content zijn als er nog een vol punt bijkomt 🙂

  Even reclame maken: vrijdag 26 augustus om 20u00 is er een Blitz avond. Gratis en toegankelijk voor iedereen.
  Locatie: Refter GIB (Gemeentelijk Instituut Brasschaat)
  Door Verstraetelei 50
  2930 Brasschaat

 2. Intussen 2 remises verder idd, tegen de 2 hoogstgenoteerden in onze reeks qua ELO. Nog 1 partij te gaan. Ben tevreden van mijn eerste tornooi.

 3. Ja ik ben blij. Bedankt voor het support Jan. Ik had wel wat geluk. Hij laat een eindspel dat volledig remise stond glippen. Dit maakte dat ik voor het eerst in mijn leven een eindspel over het bord win. Me happy.
  Toen er veel toeschouwers stonden te kijken (volgens mij jullie ook?) merkte ik aan sommigen van hen dat er iets aan de hand was. Hij miste daar een mat in 2… Oefff 🙂

 4. haha, niet alleen dat, Mark. Je deed je veertigste zet met nog 5 sec op de klok. Ik en Herman maar zweten!

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *