Het 9-daags toernooi van Brasschaat zit er op en de Skoggers lieten er van zich horen! Na een aarzelende start, wist Daniel uiteindelijk toch nog de eindoverwinning binnen te halen dankzij een miniem verschil in scheidingspunten. Ook de B-reeks werd gedomineerd door onze leden. Patrik en ((mja)) eindigden ex-aequo maar Patrik had de beste scheidingspunten. Jan behaalde 50% en Herman zal even op zoek moeten gaan naar een betere vorm. In de C-reeks deed Mark een sterke eindsprint en kwam zo nog op een zeer mooie 50%-score.

3 reactie op “Skoggers succesvol in Brasschaat”
  1. Toegegeven, ik ben de vreemde eend in de bijt, ik val compleet uit de SKOG-toon, want terwijl alle participerende clubgenoten (Carlo even niet meegerekend, omdat hij zeer voortijdig moest afhaken, maar die had anders nog een frisse 6/6 in de vingers) ten minste 50% halen en drie van de zes zelfs winnaar of medewinnaar van hun reeks zijn, kan ik ocharm niet meer sprokkelen dan drie halfjes, het laatste dan nog stevig gevleid. Prutser, knoeier, kieken, … er zijn tal van (schijnbaar) toepasselijke benamingen te bedenken, maar afgezien van de schamelheid van zo’n 1,5 (what’s in a number?), ben ik niet zwaar ontevreden over hoe ik gespeeld heb. Het verschil tussen die drie halfjes en 4x winnen plus nog wat extra sprokkelen was eigenlijk flinterdun, alleen zie je dat niet in de naakte eindcijfers. Negeren dus, en ons optrekken aan wat zich cijfermatig niet laat zien, maar toch leuk en waardevol was. Kortom, ik schat dat ik toch wel min of meer klaar ben voor het komende CK, al was het maar om dat ondermaatse cijfer eens flink door te spoelen. Bring it on!

  2. @ Jan: Klopt, ik kon maar niet op dat laatste woord komen in Brasschaat …

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *