In de experten reeks van het Ligakampioenschap was Gorik Cools te sterk voor Nikolaas; hij eindigt alleen eerste met een indrukwekkende 8.5 uit 9. Ook Werner won opnieuw en wordt tweede in de eindstand met 7.5. Nikolaas eindigt met 3.5 punten en Jan met 2. In de open reeks was het nog zeer spannend, met zes spelers die in aanmerking kwamen voor de eerste prijs. Lino won vrij snel, en ook Jan won (tegen Jonathan). Patrik moest dan ook winnen om in de hoofdprijzen te delen, maar hij ging in tijdnood onderuit na in een lange en complexe partij de winnende zet te missen. Daardoor wordt Bert Boons ongedeeld eerste terwijl Jan en Lino de tweede plaats delen. Patrik won wel nog een ratingprijs, net zoals Jonathan en Heidi.

_LEESMEER_

Verder verloor Wout zijn laatste partij, versloeg Carlo Kenneth en speelde Jef remise. In de einstand hebben Lino en Jan 6.5 punten, Jonathan 6, Patrik 5.5, Wout, Carlo & Heidi 5, Jef 4.5, Kenneth 4 en Jeroen 3.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *