Voorbije zondag ging het stapjestornooi van Lier door. Maar liefst 18! skoggers van onze eigen jeugd en begeleiders deden hieraan mee.

Open: Hier deden 5 skoggers mee: Arthur, Gaetan, Mateo, Max en Niels.
In deze toch loodzware reeks van 27 deelnemers, met ELO-favoriet Nathan De Strycker en nog kleppers van 1900+ ELO’s, wisten onze skoggers zich goed te redden. Eerste skogger hier was Mateo met 4/7, gevolgd door Arthur met eveneens 4/7. Gaetan Ongena (vader van ((AON)) en in de lijst als speler van Jean Jaures, maar daar al lang niet meer actief) en Max behaalden eveneens 4/7. Allen in respectievelijke volgorde wegens de scheidingssystemen. Niels tot slot behaalde een score van 2,5/7. Een opmerkzaam feitje is dat er maar 1 skog-duel te kennen valt. Hierbij wist Max te winnen van Mateo.

Stap 3: Hier deden 7 skoggers mee: Aaryan Sentheesan, Benjamin, Darsh, Jonas, Nathan, Roeland en Steven.
In deze reeks van maar liefst 35 deelnemers deden onze jongens het naar behoren. Volgend onderling eindklassement kwam er wederom via scheidingssytemen. Eerste skogger was Steven met 4/7. De top 3 skoggers waren telkens ook met 4/7 Jonas en Nathan. Vervolgens kwamen met 3/7 volgende spelers in volgorde: Aaryan, Darsh, Roeland. Tot slot haalde Benjamin 2 op 7.

Stap 2: Hier deden 4 skoggers mee: Adam, Hannes Wits, Tuur De Bock en ((AON)).
In deze reeks van 31 deelnemers viel Adam net buiten de top 3. Hij strandde met maar liefst 5/7 op de 5e plaats. Nieuwkomer Hannes Wits, die zijn allereerste tornooi speelde, behaalde 3/7. Tuur, die vroegtijdig het tornooi verliet, behaalde een 2,5/5. Tot slot behaalde ((AON)) 2,5/7.

Stap 1: Hier deden 2 skoggers mee: ((JYU)) en Raphael.
In deze reeks namen 26 beginners het tegen elkaar op. ((JYU)) behaalde hier een 4,5/7 en strandde hierbij op een 6e plaats. Raphael behaalde 4/6.

Dit zijn mooie resultaten van onze jeugd, komend stapjestornooi (nog) meer deelnemers van onze kant uit?

2 reactie op “Stapjestornooi Lier 23/10/2022”
  1. mooi gespeeld met 18 deelnemers ! Maar waar blijven de meisjes ? Daar moet de jeugdleiding iets aan proberen te doen. Geen invloed meer Kenneth ?

  2. 18 jonge Skoggers in Lier! Wat was dat mooi om zien. Een pluim voor onze jeugdleider Philip!

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *