Sterrenregen

Avatar foto

DoorPascal De Kaey

feb 21, 2013 137 views
6 reactie op “Sterrenregen”
  1. Overheerlijk kommentaargerecht, op een bedje van Hongaarse pusta. De idee van die ster verdient zelf een ster. En misschien laat ik me – toch weer – verleiden tot de aanschaf van een blijkbaar prachtig boek voor een acceptabel prijsje…

  2. Een sluw man, die Willem.Sterretjes erin plakken.Die ganse uitleg waarom, daar geloven we geen snars van. Alleen om haar te plezieren natuurlijk! En Nunn stond te kijken, een groot liefhebber van sterren (de echte dan wel).Maar wat zou ik gestraald hebben moest me dit gelukt zijn.Proficiat, Willem.

  3. Ik heb me dus ook laten overhalen tot het halen van dit lectuurgerechtje met mooie compilaties dankzij het brengen van een voorgerechtje met complimenten aan zij die het verdient…

  4. Als ik jou was, Willem, ik vroeg een procentje op de verkoop van het boek :-). Mooi relaas overigens!

  5. Willem, altijd leuk om een extra verslagje van jou (of van iemand anders) te lezen, dit geeft deze zeer goed uitgewerkte website nog meer glans.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *