Het clubkampioenschap is voor de meesten halverwege. Tijd dus voor de terugronde in reeksen 1 tot 4!
Na vlotte winst tegen Guy neemt Stijn terug de leiding in reeks 1. Daniël geraakte niet voorbij Pascal, en blijft zo op een half punt steken achter Stijn, samen met Patrik die nog een partij te goed heeft. Roger en Lino speelden remise.
Ricky behoudt in reeks 2 een grote voorsprong nadat zijn achtervolgers de punten lieten liggen: Jan V verloor van Andrej, Carlo en Frank hielden elkaar in evenwicht. _LEESMEER_
In reeks 3 lijkt er geen rem te staan op Tobias en Nikolaas. Slachtoffers van dienst waren Richard N en Bart. De anderen speelden allemaal remise.
Herman won in reeks 4 niet zonder moeite van Peter, en vergroot daarmee nog zijn voorsprong. Ook Richard stak een vol punt op zak.
Reeks 5 speelde een inhaalronde. Paul R versloeg Arthur, en lijkt daarmee de beste papieren te zullen behalen voor de start van de eindronde. Ook Sven en Marc behaalden een punt.

Een reactie op “Stijn doet haasje over”
  1. Amai, chapeau voor Pascal. Het KK is voor Daniël niet wat je noemt een gezondheidswandeling 🙂
    En Herman laat maar geen punten liggen 🙁

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *