Tata Steel 2016

Avatar foto

DoorPascal De Kaey

feb 3, 2016 142 views

Vorige zaterdag trokken we met ons 24 naar Amsterdam (waar de partners gingen shoppen en bootje varen) en vervolgens naar Wijk-aan-Zee om de top van de schaakwereld aan het werk te zien. _LEESMEER_

Nadat we ons vooral vergaapt hadden aan de partij tussen Caruana en Van Wely, keerden we met de bus terug naar Amsterdam waar we met ons allen een menu nuttigden in het Vlaams Cultuurcentrum De Brakke Grond. Tegen middernacht arriveerden we terug in Mortsel en konden we deze prachtige dag afsluiten.  Ow ja, niet enkel Carlsen en Co konden van onze aandacht genieten, maar ook de tienkampers Kenneth en Frank kregen we snel in het vizier. Beiden waren blijkbaar wel onder de indruk van de massale belangstelling voor hun partij want verloren allebei. Eindstand Kenneth en Frank. Afspraak binnen 10 jaar?

Een reactie op “Tata Steel 2016”
  1. Dat klinkt als een bijzonder geslaagd uitstap, jammer dat ik er niet bij kon zijn. Maar namens Annick en mezelf: bedankt voor het kaartje!

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *