Terugblik

Avatar foto

DoorPascal De Kaey

apr 23, 2014 148 views
5 reactie op “Terugblik”
  1. Patrik speelde de laatste ronde al niet meer voor de titel. De vogel die al lang was gaan vliegen haalde uiteindelijk 6.5/7. Toch sterk gespeeld van Patje, wat ik zelf mocht ondervinden. Ook in de laatste ronde werd ik mooi technisch weggetikt door een Skogger (Rudi). Dit artikel doet er me ook aan denken dat ik die paaseitjes nog steeds op zak heb.

  2. Patrik B. streed in de laatste ronde zowel om de titel als om een ereplaats binnen de eerste vijf.Immers,Gert,als ik de laatste ronde zou gewonnen hebben en Lunders zou in de laatste ronde verloren hebben,dan zou ik gedeeld eerste geweest zijn.Het draaide evenwel verkeerd uit,daar ik in de laatste ronde tegen iemand speelde,die de ganse partij in een blitztempo afhaspelde,terwijl ik al in een vroeg stadium van de partij in razende tijdnood kwam en een gelijke stelling uit handen gaf.Daarvoor,in de vierde ronde,verloor ik een partij daar ik het remisevoorstel van mijn tegenstrver weigerde,de stelling forceerde en alsnog verloor.
    Zie je,Pascal,je commentaar was dus wel gegrond.

  3. De kans dat Londers zou verliezen in de laatste ronde was wel bijzonder klein : 1. meestal is men gretig om aan het topbord op het C&D te remiseren (dat gebeurde ook nu weer : zekerheid over 62.5 eur in 1 min. voor FVH —JL aanvaardt onmiddellijk want het is immers goed voor ongedeeld eerste) 2. hij is in vorm (6/6 tot voor laatste ronde).

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *