Theatercafé viert feest

Avatar foto

DoorPascal De Kaey

jul 23, 2008 180 views

De tijd vliegt snel. Begin augustus is het al een jaar geleden dat Kristien, Aagje en Lisa het Theatercafé omtoverden tot de bloeiende zaak die het nu is. Om dit te vieren wordt er op zaterdag 2 augustus gefeest! Iedereen is dan welkom vanaf 15u. Er zal een springkasteel staan voor de jongsten, er wordt opgetreden en ’s avonds volgt er een heuse fuif. Allen daarheen!

5 reactie op “Theatercafé viert feest”
  1. Pascal en Jan T waren belet, en dus bracht ik daar helemaal alleen dat prachtig boeketje om 2100h. Kenneth en Marc en Karel vervoegden me kort nadien godzijdank, en niets afgesproken, het werd daar dan nog onnoemelijk gezellig temidden van een steeds drukker wordend Teatercafé. Om elf uur kon ik het helaas niet meer helpen, en danste de openingsdans met Kristien, de pannen van het dak. Toen kwam nog het Liga-bestuur binnen, supporteren na een vergadering : BvT, QV en Ernest. De 150 mensen binnen en buiten vonden het dan wel stilaan welletjes en namen het onderhand professioneel over, zodat wij kort voor tweeën als naar gewoonte naar huis trokken, in een oorverdovend lawaai, straaljagerniveau. Het MLS was waarschijnlijk of duidelijk bijna zeker tot in de vroege ochtenduurtjes verkocht, met Kristien op kop. Een buitengewone memorabele avond, ongewoon, en redelijk belangrijk voor de club. Onze toekomst in het MLS lijkt me voor vele jaren verzekerd, in de beste verstandhouding. Maar misschien mag een hele hoop meer support van mijn 5 collega-bestuursleden in de toekomst hier ook iets aan toe bijdragen ?? Want euh, ….. Dansen op je 64e is als een beer. Het oogt belachelijk, maar ik was er wel, opnieuw.

  2. Heel leuk! Ter informatie: we hebben vooraf binnen het bestuur preselecties georganiseerd en hebben op basis daarvan de beste danser afgevaardigd…

  3. Jawel, en later deze week in Oostenrijk mag ik het ook nog eens proberen, maar dan in korte lederen broek !

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *