Twee halve finales in de Beker Adams die alle kanten op konden, maar het waren de anciens die aan het langste eind trokken. Tony maakte in no time brandhout van Pascals openingsfantasietjes en Roger won later op de avond tegen Jeroen.

We mogen dus een spetterende finale verwachten tussen twee spelers die elkaar zeer goed kennen. Tony won de Beker nog nooit, maar werd wel al verschillende keren clubkampioen in '85, '87, '88 en '89. In '86 eindigde hij tweede na… Roger. Roger won de Beker wel al eerder in 2008. Kan hij 10 jaar na datum de Beker een tweede keer mee naar huis nemen of kan Tony zijn palmares aanvullen met een bekertrofee? We weten het komende dinsdag.

Zowel in de finale als in de troosting worden de kleuren dinsdag om 19u55 geloot. In de finale moet Tony winnen, in de troosting Pascal.

Zorg dat je er zeker ook bij bent, want terwijl deze vier Skoggerts hun partij in het kleine zaaltje spelen, zal de grote zaal ingenomen worden door Robert Schuermans, die beide partijen live van commentaar zal voorzien. Skoggers en niet-Skoggers, wees welkom op deze niet te missen avond!

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *