Alain wist in de topper in reeks I van het clubkampioenschap tegen Pascal zijn betere positie niet te verzilveren, remise dus. Het zal niemand verbazen dat ook Lino en Roger tegen elkaar de punten deelden. Tussen Nikolaas en Andrej ontstond een boeiende en wilde partij waarin Nikolaas de lakens naar zich toe trok._LEESMEER_

Frank S ging er in reeks 2 stevig tegenaan in de opening tegen Tobias, maar die redde uiteindelijk de meubels en hield het op remise. Eddy leek even zijn come-back Clijsters-gewijs te beginnen met een overwinning, maar Wim C krabbelde terug en met het ijzersterke Pe4 was de strijd gestreden. Carlo kwam al snel overweldigend te staan tegen Richard N, maar maakte het zichzelf nog behoorlijk moeilijk om het punt uiteindelijk toch binnen te rijven.

In reeks 3 slechts 1 partij waarin Marcel Jef DS versloeg.

Ook in reeks 4 slechts 1 partij, waarin Patrick VH Wim Vdb versloeg.
Opgelet: Peter Praet geeft wegens persoonlijke reden algemeen forfait in deze reeks.

Vrouwen boven in reeks 5 want daar won nieuwkomer Lut van een andere nieuwkomer, Luc Vda. Jan S versloeg nog een nieuwkomer, Bart Vde. In een vooruitgespeelde partij slaagde Heidi er niet in om een fantastische stelling te verzilveren, en het werd dus remise.
Opgelet: Johan Meyvaert vervangt de BYE in deze reeks.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *