Door onverwacht kapotte deursloten geraakten we gisterenavond niet binnen in ons teerbemind clublokaal, maar gelukkig was er nog iemand aanwezig van de stad die onze schaakavond in allerijl nog kon redden door ’t Parkske – aan de overkant van de straat – ter beschikking te stellen. Het was even materiaal overbrengen en puzzelen met tafels en stoelen maar dankzij de vele helpende handen konden we met maar een klein kwartier vertraging starten aan de tweede speeldag van ons rapidcriterium.

Minder spannend was het toernooi zelf. Er was geen houden aan Daniel die er een foutloos parcours op na hield: 7 op 7! Knap werk, Daniël, want de concurrentie was niet min. Nikolaas werd tweede met 5,5 punten. Tony, Dries en Wouter eindigenden op 5 punten.

In de volledige criteriumstand blijft Daniel uiteraard op kop met 120 punten. Ook de nummers twee (Tony – 106 ptn) en drie (Pascal – 93 ptn) blijven dezelfden. In de ratingcategorieën staan Jeroen (-1800), Kenneth (-1600) en Mateo (-1400) aan de leiding.

De volgende speeldag wordt gespeeld na afloop van het clubkampioenschap.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *