Op 7 september 1965 richtte Marcel Adams in zijn geboortestad Mortsel Schaakkring Oude-God op. Al die tijd is de club een welkomstplek geweest voor al wie het schaken een warm hart toedraagt: van beginnende jeugdschakers over fervente vrijetijdsschakers tot meesterschakers.

Dit jaar viert de club zijn 50ste verjaardag en ze is gezonder dan ooit. Het seizoen 2015-2016 staat in het teken van allerlei festiviteiten om die 50 kaarsjes uit te blazen. Eén daarvan hebben we al achter de rug: de – bijzonder succesrijke – organisatie van het Belgisch Kampioenschap in juli jl.

En er is meer op komst: Om ons 50-jarig bestaan ook officieel te vieren, nodigen we je graag uit voor een receptie op het stadhuis in Mortsel en dat op dinsdag 1 september 2015. Je bent welkom vanaf 19 uur. Om 19.30 lopen we samen met jou in vogelvlucht door de geschiedenis van onze club. Er worden ook enkele korte gelegenheidstoespraken gehouden. Tijdens de receptie, vanaf 20.30 uur, krijg je dan volop de kans om na te praten met leden van vandaag en vroeger. Ongetwijfeld zullen we heel wat oud bekenden terug zien.

Kom je ook? Laat het voor 20 augustus weten via http://goo.gl/forms/tjonVfyAdG en geef ook aan of je iemand meebrengt. Want ook je partner is welkom. Tot dan!

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *