Varia

Avatar foto

DoorPascal De Kaey

apr 18, 2014 410 views

Nu het druk van het clubkampioenschap van de ketel is, kijken we even rond ons en zien dat er andere toernooien worden gespeeld: in onze club, buiten onze club en zelfs buiten onze landsgrenzen. Een overzichtje:_LEESMEER_

  • Jan speelt momenteel in Frankrijk in het open toernooi van Malakoff. Een tussentijdse 3/6 is een logische score.
  • In eigen land wordt het Belgisch Jeugdkampioenschap gespeeld. Tussen de letterlijk honderden spelers, vinden we welgeteld 1 jonge Skogger terug. Khussein-Ali zit na 3,5/7 rustig in de middenmoot.
  • In eigen club zit de competitie en dus ook de Skotto er op. Pascal volgt Lino op als winnaar met 37 punten. Kenneth en Mart vervolledigen het podium met respectievelijk 19 en 13 punten.
  • Afgelopen dinsdag werd er nog stevig gespeeld voor het laddertoernooi (dat nog loopt tot het einde van de Beker Adams). Bert staat nu terug aan de leiding, gevolgd door Bart en Guy.
3 reactie op “Varia”
  1. Malakoff zit erop.5/9, tpr van 1833 (ik heb 1832), dus gewoon normaal.Maar wat een lamentabele speelomstandigheden!Een troosteloze zaal, opklaptafelstjes en ditto stoeltjes, alles wiebelde voortdurend!In ronde 3 zat er een ietwat gezette meneer tegenover me, en plots ging die stilletjes naar beneden.Enkele stoere kerels hebben hem nog recht kunnen houden,maar het stoeltje was reddeloos verloren.Het was leuk om eens waar in Parijs te zijn, maar volgend jaar zoek ik me een ander toernooi uit.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *