Nooit kwam er zoveel volk – een man of 30 – opdagen voor de Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering. Tussen de versnaperingen en het rondje van de club door, werden o.a. de financiën besproken (positief over de ganse lijn), de ledenadministratie (weeral een ferme stijging tot bijna 90 spelers), de jeugdwerking (zijn er nog kandidaat-lesgevers?) en de externe en interne competities._LEESMEER_
Voor het Clubkampioenschap staat er een kleine reglementswijziging op til: de reeksen zullen voortaan uit 9 ipv 8 spelers bestaan, er zal gestreefd worden naar een reeks 4A en 4B ipv 4 en 5 en het toernooi zal 2 weken langer duren.
Het hoogtepunt van de avond was natuurlijk de prijsuitreiking waar vooral Daniël en Dries regelmatig mochten komen opdraven.
Verder bekijkt het bestuur nog of we met de aankoop van een elektronisch bord 1 partij per avond op het tv-scherm in het café kunnen brengen, kocht de materiaalmeester 6 elektronische klokken aan, en aanvaarden we alle voorstellen om meer vrouwen naar de club te lokken.
Dank voor jullie massale opkomst!

Volgende week: start zomertoernooi!

Een reactie op “Veel volk op ledenvergadering”
  1. Een welgemeende dank u aan het bestuur voor het uitbouwen van deze toffe schaakclub! Dat wordt wel eens vergeten tijdens de algemene vergadering.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *