Verloren voorwerpen

Avatar foto

DoorPascal De Kaey

sep 18, 2012 119 views

Na het Skog-weekend zijn er 5 kinderjassen en -truien blijven hangen aan de kapstokken. Ze kunnen afgehaald worden op zondag 23 of 30 september (tussen 10h30 en 12h30), of op dinsdagavond na 20u in het Theatercafé (in de Heilig-Kruisstraat, achter ’t Parkske). Jassen die uiterlijk zondag 30 september niet zijn opgehaald, zullen aan het goede doel worden geschonken.

6 reactie op “Verloren voorwerpen”
 1. Michiel Vande Ginste is zijn vinyl schaakbord verloren/vergeten. Het is bruin, opklapbaar en langs de achterzijde staat: VDG.
  Wie het vond, mag het terugbezorgen op een van de criteriumtoernooien die volgen.
  Of afspreken via: 03/237.32.52
  Bedankt!

 2. Indien er een grijze geruite zomerjas gevonden wordt, kun je een bericht nalaten op 0476/46.90.21 . Mvg Johan

 3. Hallo,

  Mijn zoon is zijn knalgroene zomerjas bij jullie vergeten. Ik denk dat zijn naam brecht Bosteels erin staat. Is dit een van de voorwerpen die u gevonden hebt?

  Lies Brabants
  lies.brabants@gmail.com
  0497155534

 4. De achtergelaten jassen liggen sinds zondag in ons clublokaal: adres zie boven. Afhaling : zie boven. Voor zover ik mij herinner was er een groen jasje bij ook. Met vr gr

  PS.: van een achtergelaten schaakbordje heb ik niets gemerkt.

 5. Veel dank voor uw reactie. Wij zullen de groene jas met de naam Brecht Bosteels in zeker komen oppikken. Wij wonen echter in Leuven dus het is niet bij de deur. Daarom dat ik wou vragen of u de groene jas langer zou kunnen bijhouden dan tot 30/09. Het zou kunnen dat het lukt om hem voordien op te pikken maar dat weten we nog niet zeker. Tot hoe laat is er dinsdagavond iemand aanwezig in het Theatercafe?

 6. Goede avond,

  Wij zullen na dit bericht dit groene jasje zeker niet wegschenken. Dinsdagavond is er altijd iemand tot minstens 01h00.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *