Over Jonas zijn partij kan ik kort zijn : openingsfout en mat in 16 zetten.Hij kon dus spijtig geen vervolg maken aan zijn eerste succes. Ik zal toch eens wat meer met hem moeten werken.Benjamin is aan een goede reeks bezig. Hij wint zijn laatste 6 officiele partijen. Doe zo verder Benjamin.(PS ik wil van dat eerste bord af)Ditmaal was het een evenwichtige partij die alle kanten opkon. Ik had wel altijd de indruk dat Benjamin in de aanval was en de druk op zijn tegenstrever hield.Als dan in het eindspel de Burchtse speler de achterste pion van Benjamin wou halen, vergat die even dat hij de doorgebroken pion niet meer kon bijhalen. Speelde zijn zet, zag zijn flater en gaf direct op. Ikzelf had me voorgenomenals ik 1 partij niet mocht verliezen, het deze tegen Kenneth was. Hij speelde met zwart hetgene ik liefst als witspeler tegen kreeg.Volgens Kenneth volgden we 15 zetten de theorie? Toeval of onbewuste kennis,ik zal dat toch eens moeten nakijken.Ik kon dan een pionnetje winnen en Kenneth dacht dat direct terug te kunnen winnen. Dat pionnetje wel maar hij had niet gezien dat zijn paard instond.Dat maakte het voor mij zeer confortabel spelen. Ik won nog een pion en toen ik even later nog een stuk ging winnen, stelde ik voor om een pint te gaan drinken en wijselijk maar tegen zijn zin, gaf hij dan maar op. eindstand 2-2.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *