Ik ben met zeer gemengde gevoelens thuis gekomen. Genoten van de mooie partijen van de broertjes Decrop en balend van mijn eigen partij omdat ik na eindelijk dat voordeel dat ik heel de partij had, kon uitbuiten en een pion kon winnen enkele zetten later verprutste door een verkeerde voortzetting te kiezen. Ik kon uiteindelijk zijn doorgebroken pion niet meer stoppen.

Hendrik(met wit) was het snelst klaar. Opgave van zijn tegenstrever na 15 zetten. Benjamin,met zwart, stond een pionnetje achter toen hij op zet 22 een pracht paardzet op het bord bracht met zekere stukwinst.Miste daarna een nog sterkere voortzetting met een andere paardzet maar het extra stuk was sterk genoeg om een pion te laten doorlopen. Toen wit zag dat hij die pion niet meer kon stoppen gaf hij op bij zet 47.

Jonas met zwart kreeg als eerste zetten d3 en g3 tegen antwoorde met e5 en d5. Maar toen wit even later met c4 en b4 verder zetten onderschatte Jonas die dreiging. Moest terug met zijn stukken, verloor dan snel de e-pion. Wist even later niet meer waar hij zijn paardje moest zetten en algauw werd het een hopeloze situatie.
Einduitslag : Skog 7 – TSM3 : 8 – 8

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *