Omdat ik toch de hele namiddag tijd had (zie verslag skog3)en Skog 4 hoofdzakelijk bemand was door reservespelers die naar ik aanneem het niet als hun heilige plicht zullen beschouwen om verslagen omtrent hun escapades te moeten neerleggen, zal ik mij daarover dan maar wat ontfermen.
Andrej (b1), Jan V (b2) en Oleg (b3)konden niet spelen vandaag, en dus traden in de plaats Patrik (1), Guy vH(2) en Bart P (4). Jeroen schoof naar 3.
Ik heb niet goed gezien wat er daar gebeurde, maar feit is dat Jeroen iets moet mispeuterd hebben, want het stond nogal vrij vroeg in de namiddag 0-1 voor Brasschaat. Gelukkig had Bart naast hem een dijk van een stelling, ja ja Bart kan uithalen tegen spelers met een klets hogere elo, en dat gebeurde dan ook vandaag zonder pardon.
Patrik zuchtte aan de toiletten tegen mij : “ze veronderstellen allemaal natuurlijk dat ik hier maar eens snel kom winnen, maar het is oh zo lastig”. Zijn stelling was inderdaad verre van florisant te noemen. Ik zeg “als ge een goeie remise maakt is toch ook iedereen wel tevreden zeker?”.
Dat inspireerde de gekwelde skogger blijkbaar want hij bracht nadien de stelling terug in evenwicht, en de partij eindigde remise. Spijtig genoeg moest na een lange namiddag uiteindelijk Guy zijn meerdere toch erkennen in de Brasschaatspeler, zodanig dat de ploeg nipt verloor.

Over de jeugdploeg Skog 6 kunnen we redelijk kort zijn : een prima 3-1 uitslag, bereikt na toch wel redelijk lange partijen allemaal, het was echt nergens een walkover. Benjamin tikte zijn tegenstander pas lekker weg aan het einde van het middenspel met enkel nog L+P en wat pionnen, Dries moest lang en voorzichtig manoevreren om ook pas op het einde van het middenspel de doorbraak te vinden, Hendrik vond de winst gemakkelijker, dat ging nogal vlotjes, en Ruben kreeg het kwaad met twee pionnen minder, die dreigden te promoveren, en daar hielp geen lievemoederen (lievevaderen, Jan) meer aan.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *