In de eerste ronde was Deurne 4 de tweede sterkste ploeg in afdeling 5M. Dit zou dus een belangrijke match kunnen worden en spijtig genoeg kon Hendrik niet meespelen. Hij werd vervangen door een andere jeugdspeler, Michiel. Deurne was met een andere, gemiddeld zwakkere, ploeg gekomen dan in de eerste ronde. Dat zag er dus goed uit. Nog beter werd het toen op bord drie Johan, die duidelijk in supervorm is, al snel een punt binnenhaalde.

Op dat moment was ook Wout op bord twee aan het winnen, en ook Tobias en Michiel stonden zeker niet slechter. Deze laatsten geraakten echter niet verder en de partijen op borden één en vier verzanden in remise. Het werd nog even spannend toen Wout een fout maakte in het eindspel en nog nauwkeurig moest spelen om remise te houden. Hij deed dit echter voortreffelijk en haalde ook een remise. Matchwinst met 2.5-1.5 dus ene zevende ploeg blijft het maximum aantal matchpunten houden.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *