Na twee nederlagen in de derde ronde moeten opdraven tegen het sterkste team in de reeks is absoluut geen benijdenswaardige situatie. Eens te meer leed SKOG 4 een zware 3.5-0.5 nederlaag. Het goede nieuws is dat we met Geel en Temse nu wel de twee sterkste tegenstanders gehad hebben.

De match begon weer slecht met een foute bahandeling van de opening door Hendrik op bord vier. Hierdoor stond hij onmiddelijk slechter en de partij bleek niet te redden. Op bord één speelde Benjamin wel weer een goede partij. In een draak offerde wit een kwaliteit op h5 maar zwart nam, correct, de toren niet terug en kwam dus een stuk achter. Zwart had echter voldoende compensatie en nadat de partij remise was geworden door herhaling van zetten bleek bij de analyse dat zwart misschien wel had kunnen winnen.

Op borden twee en drie kwamen Tobias en Jeroen na een lange partij in een iets slechter eindspel terecht. Ondanks hardnekkige weerstand werden beiden uiteindelijk overspeeld door de sterkere tegenstanders. Nul matchpunten en 15 bordpunten na drie ronden, dat is absoluut niet goed. Maar, zoals gezegd, de sterkste tegenstanders hebben we gehad en SKOG 4 zal vanaf de volgende ronde met een achtervolging moeten beginnen.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *