SKOG 4 nam het op tegen Brasschaat 6, de tweede in de stand. Het werd een nipte nederlaag en hiermee komt een einde aan een reeks van 6 interclubwedstrijden zonder nederlaag.
– Bert trok op bord 4 met zijn leger naar voren waar hij geduldig wachtte op foutjes van de tegenstander. Hij strafte die genadeloos af en rond 16u was de buit en het eerste punt dan ook binnen.
– Ruben speelde een degelijke partij en kwam in een toreneindspel terecht. Door een slecht opgestelde toren moest hij een pion prijsgeven en dat was voldoende voor de tegenstander om de winst binnen te rijven.
– Mart had van bij het begin problemen met de actieve stelling van zijn tegenstander. Met een pion minder en een dreigende pionnendoorbraak in het centrum zat er niet veel meer in dan te verdedigen. Dat lukte lange tijd goed, maar toen hij een tweede pion moest afgeven was het over.
– Bij Gert kwam er een complexe stelling op het bord met dreigingen en kansen langs beide zijden. Gert leek een kwaliteit te moeten geven, maar zijn tegenstander vertrouwde de daaropvolgende complicaties niet en na wat heen- en weergeschuif werd de vrede getekend.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *