“Het schaken is, net als het Leven, hard!” zo vertolkte een clubgenoot het tijdens het oergezellige dinner naar afloop, waar het lekkere eten ondergedompeld werd in overvloedige wijn.
Wat vooraf ging: Het zilverstrand bleek onbereikbaar voor het scheepje SKOG2. Na een half uur spelen bereikte ons de mare dat het laatste bord helaas moest afzeggen. Waarschijnlijk hierdoor aangeslagen verloor even later bord twee een stuk en gaf meteen professioneel op.
Intussen was El Capitán in een alles verwoestende zeeslag bezig kopje onder te gaan, tegen een talentvolle jongeling die een mooie schaaktoekomst tegemoet gaat!
Dries was – zoals gewoonlijk – secuur bezig zonder haasten, hij had een pion meer met toren en paard aan beide kanten. De torens gingen eraf, de paarden joegen de pionnen op en verorberden ze. De extra-pion viel spijtig genoeg ook, en werd er vrede getekend.
Een slap einde van een goede campagne, El Capitán met zijn bemanning hoopt op een herkansing volgend seizoen!

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *