Voor het eerst dit seizoen speelde SKOG4 met slechts 1 jeugdspeler. Door een late afzegging, examens bij de oudere jeugd en de jongere jeugd die al andere activiteiten gepland had gaande van catechese tot chiro, was het geen sinecure het vierde bord gevuld te krijgen. Gelukkig werd Matthias bereid gevonden ons te depanneren, waarvoor dank!
– Op bord 4 kreeg Bert meer tegenstand dan wat we van hem gewoon zijn. Hij bleef echter geduldig en toen zijn tegenstander een foutje maakte, strafte hij dat genadeloos af met een mooie mataanval : 1-0
– Mart speelde op bord 3 een partij zoals we dat van hem gewoon zijn : solide opbouw, langzaam maar zeker beter komen te staan, onderweg ergens een vergeten stuk meegraaien, om uiteindelijk de tegenstander met alleen mindere zetten op te zadelen. De rest is een koud kunstje : 1-0.
– Matthias op 2 had lange tijd een veelbelovende stelling – pionnetje voor en druk op de koningstelling. Maar toen waagde hij zich met zijn dame aan een gewaagd avontuur in een bos van vijandelijke stukken, waar hij een dodelijk vork tegenkwam : 0-1.
– In de partij van Gert op bord 1 gebeurde aanvankelijk niet zo veel. Tot een kwaliteitsoffer, dat gretig aanvaard werd door de tegenstander, de partij openbrak. In de mataanval die daarop volgde moest zwart een volle toren teruggeven om de partij te redden. Dit was teveel : 1-0.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *