SKOG 3 heeft verloren van Lier 1. Op voorhand was dat niet onverwacht, maar er zat toch meer in. Guy H. stond na de opening niet geweldig maar kwam goed terug. Uiteindelijk kwam er een dubbel toren eindspel op het bord dat ondanks een pluspion remise was. Tobias speelde op bord twee tegen Pierre Guldentops, voor veel SKOG’ers allicht een oude bekende. In een Spaanse partij had wit steeds het overwicht en hij haalde al snel het punt binnen.
Toen begon het echter mis te gaan. Guy V.H. viel in op het laatste bord. Hij kwam vrij goed uit de opening maar koos dan een verkeerde voortzetting, en blunderde op het einde nog materiaal weg. Ook Wout verging het niet goed in een wilde partij op bord één. Hij probeerde nog lang een half puntje te vinden, maar uiteindelijk bleken de vele witte pionnen niet te stoppen. Een nederlaag dus. Met het kleinste verschil, maar in de interclub speelt dat geen rol.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *