Een verslag maken over een ontmoeting in de 1e ronde van het nieuwe interclubseizoen ? Een degradatie strijd avant la lettre ! Lier 1 kwam op bezoek, dat was o.i. al heel belangrijk voor beide ploegen.
Wij trokken aan het langste eind !
Ik vloog met wit op 3 ex skogger Bart Peeters al direct naar de keel, maar hij weerstond de fatale beet en remise was het eindoordeel. Jan V op 2 bood onderweg remise aan, wit weigerde en toen stond Jan plotseling 2 pionnen voor, heel bizar ! Nadien ging het goed met de ploeg : Jeroen behield redelijk gemakkelijk het evenwicht, remise, en Herman tenslotte behield dat evenwicht in een stelling die veel moeilijker leek te zijn dan de uitslag liet vermoeden vanuit een Russisch vierpaardenspel. Herman’s entrée binnen onze ploeg genoot dus ons aller goedkeuring, hij mag blijven !!
Sommige fanatiekelingen vonden het maar niets dat hij niet meer op dat eerste bordje paradeerde in de 5e afdeling, maar zoals vandaag bleek kunnen we hem
best gebruiken daar waar hij nu zit, amen en uit.

Een dapper begin met 2 MP, volgende keer naar Brasschaat 6. Zoals gewoonlijk heb je geen flauw vermoeden hoe die ploeg er binnen twee weken zal uitzien. Geeft niet, we voelen ons weliswaar niet onoverwinnelijk, maar toch gesterkt.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *