1 mei slotdag van een bizar interclubseizoen waarin we vorige ronde het behoud verzekerden. Dat was nodig want we zijn hier tegen Turnhout 2 grandioos de boot in gegaan, maar het kon geen kwaad meer. Turnhout trad aan met Bauwens op bord 1 (1900) en dan drie kinderen Smolders. Hun gevreesde 1e bord Mitran (2111) was thuis gebleven. Onze sterkhouders Maarten (bord 3) en Herman (bord 1) hielden remise met wit, en Rudi L en ik verloren met zwart.
Ik lees dat Mechelen kampioen is geworden in onze reeks. Dat is in zoverre merkwaardig omdat dat een van de slechts 2 ploegen is geweest waartegen wij dit jaar een overwinning konden boeken. Gelukkig speelden wij vijf keer 2-2 dit jaar waarin we geteisterd werden door onze borden 1 en 2 die om diverse redenen na 2 ronden niet meer konden of wensten aan te treden, maar onze reservespelers Guy, Patrik, Mart, Jan V en Rudi slaagden er samen met basisspelers Herman, Maarten en in veel mindere mate ikzelf in, om de boot drijvende te houden en er voor te zorgen dat we tenminste volgend jaar toch nog 8 spelers in vierde afdeling kunnen posteren. Ik hoor al van diverse kanten gebrom, gesteun en gezweer dat er volgend jaar maar één acceptabele uitslag zal tellen : kampioen spelen. In vierde afdeling, en waarom ook niet in vijfde afdeling ? Schiet eerst die beer (beren) toch maar mannen, en alvast bonne chance gewenst in dat nobele streven. Tot volgend seizoen en bedankt voor alle interclubspelers voor hun prima mentaliteit en gezonde vechtlust.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *