SKOG 3 trok voor de tweede maal dit seizoen naar Burcht, nu om de plaatselijke jeugdploeg partij te geven. Dat ging ongeveer zo:
Om twintig minuten na acht hoorde ik aan bord 2 (Ghislain) de thuisspeler zeggen ‘Dit red ik niet meer’. Een blik op het bord werpend, zag ik heel veel witte en heel weinig zwarte stukken staan na een twintigtal snel gespeelde zetten. Een correcte analyse dus en 0-1.
Even later zette ik op zet 9 mijn tegenstander mat: 0-2. Ghislain en ik trokken naar de analyseruimte voor wat rapidpartijtjes nadat we hadden vastgesteld dat Johan aan bord 4 ook een berg materiaal gewonnen had. Om 20:40u was ook die zaak beklonken: 0-3.
Drie kwartier later won Alejandro op het eerste bord vrij makkelijk de enige echte partij van de avond: 0-4 en iedereen terug aan de thuishaven (Theatercafé) om tien uur.
Dit ging snel, en we zijn goed bezig.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *