Skog 2 verliest van borgerhout, op papier leek het nochtans een haalbare kaart.

Kenneth had een echte off-day, hij verloor pardoes een toren. Hij bood noch aardig wat weerwerk door zijn koning te activeren, maar zijne majesteit bleek toch wat overmoedig en werd in het midden van het bord mat gezet.

Gert speelde de italiaanse opening, wat resulteerde in een tactisch complexe partij waarbij Gert het toch allemaal iets beter bekeken had dan zijn tegenstander en zo het heft naar zich toe kon trekken.

Alejandro kwam niet zonder problemen uit de opening, naar eigen zeggen begonnen zijn stukken elkaar voor de voeten te lopen. Hij verloor een belangrijke centrumpion waardoor zijn tegenstander een gedekte vrijpion bemachtigde die spijtig genoeg fataal bleek te zijn.

Zelf speelde ik een flauwe verbeeldingsloze partij die geen winnaar verdiende, echte fouten werden er langs beide kanten niet gemaakt maar daarmee is het beste ook gezegd. Om het allemaal niet langer aan te zien kwamen we dan maar remise overeen.

Dries.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *