Jacques kwam wat later binnen in de zaal. Blijkbaar een probleem met zijn autosleutes die hij op de parking van de sporthal bij het veranderen van schoenen kwijt raakte.
Hij kwam in een gelijke stelling waar de Geelse speler niet echt meer wist wat spelen zonder zijn stelling te verzwakken, remise overeen.
Ikzelf (Paul) had op zet 11 een centrum pion gewonnen en had een confortabele stelling met de nodige druk op de koningszijde. Dan op zet 22 tot 24 even een dipje waar ik plots een pion achter kwam.
Op zet 25 brengt Kobe de a toren naar e8, maar vergeet dat de loper door een gepend stuk verdedigd staat. D x L met matdreiging op g7.
Ik offer dan beide torens voor de g en de h pion en de Dame. Op zet 40 geeft hij dan uiteindelijk op.
Lino had ondertussen al even een bonus stuk. Zijn tegenstrever besluit dan op pat te spelen. Nobel streven maar als Lino dan een pion promoveert, geeft ook hij wijselijk op.
Jeroen had een eindspel op het bord met 5 pionnen en paard tegen 3 pionnen en paard. Jeroen had heel veel geduld en na de nodige paardmaneuvers, kwam Manu tot het besef dat een van die 2 vrijpionnen eender hoe toch zou doorlopen.

uitslag Skog 2 – Geel 2 : 3,5 – 0,5

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *