Verwarming stuk

Avatar foto

DoorPascal De Kaey

nov 21, 2015 180 views

Jeugdschakers en interclubspelers, de stad Mortel liet ons vandaag weten dat de verwarming in de speelzaal stuk is. We zullen proberen met elektrische kacheltjes het morgen toch een klein beetje warmer te maken, maar een dikke trui of jas zal zeker geen overbodige luxe zijn!

2 reactie op “Verwarming stuk”
  1. Verleden zondag was het bij de Interclubkompetities in SK Oude God kommer en kwel;we kunnen zelfs gewagen van´ A Black Sunday´.Alle ploegen ,behalve 1,nl.de ploeg van Tobias Verhulst,Jan Viaene,Luyten en Carlo D. wonnen dank zij Tobias en Jan Viaene,die wel zeer goed bezig is de laatste tijd.De eerste ploeg moest optornen tegen een sterkere tegenstrever:Pascal De Kaey diende op te geven met een zwart paard dat nog op stal bleef op b8;Lino Hiel diende ook de handdoek in de ring te gooien na een verwarrende partij;Jan ´t Sas had remise in de hand,maar overspeelde zijn hand en verloor alsnog;Dries Hautekiet mocht blij zijn met remise als witspeler;maar het spektakelstuk was volgens mij de partij op het eerste bord waar Bart Van Tichelen met wit moest optornen tegen een speler met een ELO van 2250.Het was een zeer boeiende partij om als toeschouwer te volgen,die lang duurde maar ondanks passief verzet van wit toch zijn logisch beslag kreeg:0-1 voor de speler met de hoogste rating,Jos Schoemans.
    We kunnen slechts hopen dat de toekomst zonniger zal zijn.
    Patrik.

  2. Maar toch bedankt aan Kenneth en Pascal voor het spontaan meebrengen van de verwarmingstoestelletjes vorige zondag. Ook onze jeugdspelertjes werden hierdoor lekker verwarmd.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *