Vierde Viertallentoernooi

Avatar foto

DoorPascal De Kaey

sep 20, 2021 413 views

Tijdens Corona was het noodgedwongen een alternatieve manier om nog te kunnen schaken, maar omdat het toernooi zo fel gesmaakt werd starten we vrijdag 8 oktober een vierde editie van het Viertallentoernooi (4TT). Voor wie nog niet eerder meespeelde: het betreft een correspondentietoernooi met een bedenktijd van maximum 5 dagen per zet.

Alle deelnemers zullen in groepjes van 4 gelijkwaardige spelers worden geplaatst en tegen elk een partij met wit en zwart spelen. Wie de beste score haalt uit de 6 partijen wordt de kampioen van het viertal. De partijen zullen allemaal gelijktijdig op LiChess gespeeld worden, en via onze SKOG-site zal je al deze partijen kunnen volgen.

Praktisch:

  • Voor donderdag 7 oktober 14u dien je een account te hebben op LiChiess en aangemeld te zijn via dit formulier. Heb je problemen om een account aan te maken, laat het dan weten aan toernooileider Pascal. Een deelnemerslijst volgt nog.
  • Vrijdag 8 oktober in de loop van de dag volgt de indeling van de viertallen. Om 20u start het toernooi. Je dient op dat ogenblik aanwezig te zijn op LiChess om de partijen samen op te starten! Als je er niet kan zijn op dat ogenblik, laat het dan weten.
  • In aanloop van het toernooi krijgen alle deelnemers nog een gedetailleerde uitleg toegezonden hoe het toernooi praktisch gaat starten.
2 reactie op “Vierde Viertallentoernooi”
  1. Deze 9 Skoggers schreven zich al in: Pascal De Kaey – Jan Viaene – Hugo Poelvoorde – Kenneth Cauwenberghs – Heidi Deswert – Frank Ketels – Wouter Schuurbiers – Carlo Doossche – Wijnand Dobbinga

  2. Ondertussen zijn Jan T’Sas, Rudi Lauwers, Herman Callens, Philip Wesseling en Marco Janssen er ook bij gekomen en zijn er 14 deelnemers. Het zou mooi zijn als we aan 16 geraken. Nog 2 plaatsen vrij dus!

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *