Was het de vrieskou, was het omdat de Skoggers massaal driekoningen moesten gaan zingen? Feit is dat er veel afmeldingen waren voor de eerste clubkampioenschap-ronde van het nieuwe jaar. De aanwezigen zorgden echter wel voor spektakel. In eertse reeks maakte Ricky er een onvervalste aanvalspartij van (of wat denk je van f5, g5 en h5?). Roger wist er geen raad mee, en met het prachtige Lf3 maakte Ricky het feilloos af. Guy en Patrik speelden in remise._LEESMEER_ Geen partijen in reeks 2. In reeks 3 inasseerde Richard N zijn eerste nederlaag, tegen Luc, die nu opschuift naar de tweede plaats. In reeks 4 betreuren we de algemene forfait van Ludo Vandermeulen. Vermits hij nog niet de helft van zijn partijen had gespeeld, vervallen de uitslagen tegen hem. De partijen zullen wel voor elo verrekend worden. Bart versloeg leider Peter waardoor het uiterst spannend blijft in deze reeks. Ook spannend is de situatie in de vijfde reeks. In de onvervalste topper tussen Sven E en Dries trok Dries aan het langste eind. Ghislain won ook, en wordt zo tweede, en ook Geert die remise speelde, moeit zich nog mee aan de top.

3 reactie op “Vrieskou houdt Skoggers weg”
  1. Spannend ja. Even een momentopname: Dries stond op en blies heel hard van opluchting toen zijn tegenstander in het middenspel het sterke Dh4 miste.

  2. Hallo, ja hoor, ik vertrek om kwart na 7 uiterlijk aan de club

    (sorry voor laattijdige berichtgeving)

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *