U las op Schaakfabriek ongetwijfeld ook dat Stefan Docx in Leuven een knappe toernooioverwinning haalde, maar wat u niet las – en minstens even belangrijk – was dat er 2 Skoggers tussen de deelnemers van dit sympathieke toernooi zaten. Gert kan redelijk tevreden zijn over zijn 4-daagse met 3/7. Minder tevreden zal Frank S zijn, die strandde op 2,5 punten.

2 reactie op “Wat u niet las op Schaakfabriek”
  1. Ik haalde wellicht een TPR die licht boven mijn ELO uitkomt maar tevreden kan ik zeker niet zijn. Als ik wist hoe het kon postte ik hier mijn partij tegen Lacrosse met diagram want daarin stond ik echt wel goed tot gewonnen. Fritz maakt brandhout van Lacrosse’ stelling maar ik heb jammer genoeg niet de oordeelkunde en ijzige kalmte van het siliciummonster. In de laatste ronde toen het om de knikkers ging moest ik tegen de sterke Brusselaar Albert Frank, en bereikte ik ook een gunstige stelling met pion voor, maar helaas maakte ik een fout en Frank tikte mij simpel combinatoir uit. Mijn openingkeuzes waren o.a. Alapin en Volga. Voor de rest wat rare dingen en één keer kreeg ik Frans op mijn bord (door mij Klassiek beantwoord). Nu ben ik lichtjes down omdat een fantastisch schaaktornooi alweer achter de rug is.

  2. Gert,
    je kan me de partij altijd in PGN-formaat bezorgen voor publicatie op de website.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *