De finalisten voor de Bekerfinale zijn gekend. Guy en Pascal kregen een dynamische partij op het bord met mogelijkheden langs beide kanten, tot Guy een foutief stukoffer deed en enkele zetten later opgaf. Werner had het heel wat moeilijker tegen Jonathan. Pas in het eindspel in de knock-out-fase kon Werner met 2 pionnen meer maar ongelijke lopers het laken naar zich toe trekken.

De finale volgende week wordt dus gepeeld door Pascal en Werner. Kleuren worden die avond om 20u geloot. Voor de troosting werd door het lot een Lucky Loser opgevist omdat Jonathan verhinderd is. En die LL is Bert, die het dus mag opnemen tegen Guy.

Alle andere Skoggers kunnen genieten van een avondje topentertainement! Terwijl de finale en troosting in het kleine bijzaaltje worden gespeeld, zullen deze partijen in de grote zaal voor het publiek live becommentarieerd worden door Robert Schuermans. Niet te missen dus!

Een reactie op “Werner en Pascal naar finale Beker”
  1. Beide partijen van de halve finale kan je nu terugvinden op onze partijenpagina.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *