11 reactie op “Wout doet het weer!”
 1. Vanavond mijn inhaalpartij gespeeld en gewonnen. Kunnen ze nu de laatste ronde paren. Als ik die win = goed tornooi, als ik remise speel = heel gewoontjes, als ik die verlies = ramptornooi, de laatste ronde vertelt alles, zoals dat zo dikwijls gaat.

 2. Zo 25 april vindt de laatste ronde plaats, waarop ik echter niet kan meespelen. Mijn laatste partij in het open moet tegen leider Dries Janssen van TSM zodat ik veronderstelde naar Mechelen te moeten op vr 16 of 23 april. Maar dan kon hij weer niet. Dries is bereid die partij te spelen op di 20 april in het MLS., meer dan waarschijnlijk in het kleine zaaltje. Ik vermoed dat ik die avond al één fervente supporter zal hebben : Wout. Die kan als het goed zit, de klus op zo 25 april afmaken. Ik vind ik het bijzonder sympatiek van leider Janssen dat hij zijn nek uitsteekt, en bereid is in “het hol van de leeuw” voor de titel te willen komen spelen.

 3. aangezien dinsdag de match tussen carlo en dries janssens eindigde in een overwinning voor carlo, moest ik winnen van wouter schuurbiers om hem wederzijds plezier te doen.
  Ik heb vandaag mijn match gespeeld tegen wouter en gewonnen in een zeer vreemde partij. Ontstaan uit een geweigerd damegambiet.
  (op een bepaald moment moest mijn dame naar a1 , niet echt optimaal met eigen pionnen op a3 en b2, om als enige vluchtveld te dienen) .
  Mijn laatste match van de liga gewonnen en dus al zeker van een tweede plaats, afwachten wat toon wijgers zondag doet, enkel als hij wint, ben ik geen ligakampioen.

 4. Spijtig voor U dat er dit jaar een expertenreeks is. Dat wil namelijk zeggen dat de Liga kampioen en de gekwalificeerden voor het VSF kampioenschap uit de expertenreeks komen.

 5. Ja, inderdaad, geen echte ligakampioen.
  Desondanks wacht ik momenteel bang af op de uitslag.

 6. De uitslag is: testmatch tegen Toon Wijgers. Daniel is Ligakampioen.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *