Zeven IC-teams

Avatar foto

DoorJan T'Sas

jul 24, 2007 281 views

Niet minder dan 7 teams zullen de kleuren van onze club dit seizoen verdedigen in de Nationale Interclubkompetitie. Voor onze schaakkring is dat een recordaantal. Als er niet te veel afvallers zijn, redden we het zeker met de beschikbare reserven. Door de wijzigingen in het Elo-klassement zullen de meeste ploegen er qua samenstelling anders uitzien dan vorig seizoen. De definitieve samenstelling per ploeg verneem je in september.

7 reactie op “Zeven IC-teams”
  1. Kan er geen klein tipje van de sluier??
    Ik zou willen weten of ik bord 7 van de eerste ploeg speel of op bord 1 van de zevende ploeg …

  2. Ik heb een voorlopige ploegindeling uitgewerkt (je blijft in de eerste ploeg, Bart, te veel Elo:-)), maar wil die eerst nog met alle ploegkapiteins bekijken. Het voornaamste criterium zijn de Elo-punten, maar we houden ook rekening met de ploegopstelling van vorig jaar enz.

  3. Dat klopt, en daarom wilden we aanvankelijke zeker niet meer dan zes teams inschrijven dit jaar, maar er hebben zich veel meer vaste spelers aangemeld nu. We zouden te veel spelers geregeld aan de kant moet laten. Dus gaan we ervoor.

  4. Hebben wij dan 1 ploeg in 3e, 1 in 4e en 5 in 5e?
    ps:Denken jullie dat Plato graag zou hebben geschaakt?

  5. Dat klopt. Plato heb ik voor alle zekerheid niet opgesteld, stel je voor dat hij zijn grotallegorie luidop gaat verkondigen…

  6. Ik denk niet dat Plato het schaakspel kende, maar hij zou het hoogst waarschijnlijk graag gedaan hebben.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *