Met de gloednieuwe projector in onze toernooizaal kon iedereen mooi de binnenlopende uitslagen volgen van ronde 2 in de Zilveren Toren. Helaas leverde dat niet meteen klinkende uitslagen op. SKOG 1, 2 en 3 verzamelden samen amper 3 bordpunten op een totaal van 12. SKOG 2 en 3 verloren met zware cijfers, SKOG 1 met het kleinste verschil. Opvallend: de tegenstander van SKOG 1 kwam een heel pak sterker op dan in de eerste ronde. Dat fenomeen is jammer genoeg een oud zeer in competities tussen clubs. Aan de strijdlust achter het bord zal het allemaal niet gelegen hebben, maar het moet natuurlijk ook meezitten. SKOG 4 moet deze week nog een uitmatch spelen (zonder projector, misschien helpt dat ;-)).

3 reactie op “Zilveren Toren: ronde 2”
  1. ’t Is nog iets erger : 3 bordpunten op een totaal van 14. Morgen gaan we het repareren, op verplaatsing..

  2. In de match van Skog1 was vooral de partij van Maarten Jacobs (met zwart) op bord 6 het volgen waard.De tegenstander van Maarten speelde het allemaal instructief en heel correct en Maarten moet het gevoel gehad hebben dat zijn tegenstanders normaal hebben.Zelden werd Maarten Jacobs zo verslagen.Het is spijtig dat op bord 5 Wouter Schuurbiers zijn voordeel niet in winst kon omzetten.Een nipte nederlaag doet meer pijn dan een zware nederlaag(je beseft immers dat je overklast ben door een veel sterkere tegenstander en dat aanvaardt je dan),maar kom,op naar de volgende ronde.

  3. Skog4 heeft gestreden en verloren in Mol. Wel met een sensationele zege op bord 1 door Bart!

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *