De twee SKOG ploegen moesten het in de derde ronde opnemen tegen de derde en vierde in het klassement. Dinsdag ontving SKOG 2 Borgerhout 2. Aangezien de bezoekende ploeg op papier een stuk sterker was is de 1.5-2.5 nederlaag geen slecht resultaat. Vooral de Richard speelde een sterke tactische partij. Vrijdag ging SKOG 1 dan op bezoek bij Geel 2. Hier was onze ploeg duidelijk sterker en won dan ook met 1-3.
_LEESMEER_
In het klassement heeft SKOG 1 nu 33 punten, twee minder dan Westerlo 2 dat duidelijk de sterkste ploeg uit de reeks is. De voorsprong op de derde bedraagt al zeven punten. Promotie lijkt dus een haalbaar resultaat, al is er nog maar een derde van het toernooi voorbij.
SKOG 2 staat voorlaatste met negentien punten. Dat zijn er al zeven meer dan de laatste. De nummers zeven en acht in het klassement hebben respectievelijk 20 en 21 punten. De degradatiestrijd kan dus nog spannend worden.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *