Dezevende ronde was geen succes voor de SKOG-ploegen. Disdag ging ploeg 2 met zware 0.5-3.5 cijfers verliezen in Schilde. Vrijdag speelde SKOG 1 2-2 tegen Agfa-Gevaert, de voolaatste in de stand. Enig lichtpunt was dat de derde in het klassement, Geel 2, ook verloor, waardoor de eerste ploeg tweede blijft. De voorsprong op de derde bedraagt nu al tien punten en promotie komt dus in zicht. Voor de tweede ploeg zal het de laatste twee ronden nog knokken worden om het behoud te verzekeren.

6 reactie op “Zilveren Toren ronde 7”
  1. zopas gespeeld voor de zilveren toren, ploeg2.Verloren na 21 zetten, 85 minuten nagedacht..tegenstander was gewoon beter.Maar naast mij speelde een ‘vast’ lid van deze ploeg.Verloren na zowat 30 zetten in zowat 30 minuten.Telkens als ik keek ging het wat meer bergafwaarts.Kan gebeuren, maar als je niet de moeite doet om er dan eens je kop voor te leggen maar integendeel telkens weer een ‘zetje’ doet zonder veel nadenken, tja, laat dan iemand anders spelen.Als je individueel speelt doet iedereen wat hij wil, maar in een ploeg doe je minstens je best.En dat betekent toch minstens eens wat tijd nemen om eens goed te stelling te analyseren.Lukt het niet, oke dan.Maar als je alleen maar wat wil schuiven,doe dat dan in het cafe beneden.Of sta je plaats af aan mensen die wel hun best willen doen voor de ploeg,uit respect voor elkaar.

  2. Gisteren vernam ik dat Sylvin De Vet geen voorzitter meer is van Westerlo, maar na enkele tientallen jaren de fakkel doorgaf aan Tim Peeters, die aan het bord zat tegen Guy Van Habberney. Hij ‘begeleidt’ eventjes nog Tim, als ere-voorzitter ! Knap, wat Sylvin allemaal voor Westerlo gedaan en betekend heeft !

  3. @Jan: heel begrijpelijk, en niet prettig. Maar zoals Quinten zegt: de aarde van het beestje. Daarom dit: wijlen Leo Boeye heeft mij ooit van het bord geveegd in een partij waarin ik volle twee uur had nagedacht en hij net geen twaalf minuten. Enkele jaren later nam ik revanche (nu ja, Leo had gewoon verkeerd gerekend), maar het tijdverschil bleef ongelooflijk.

  4. Carlo, Namen heeft gisteren verloren !!!!!!! Geween en tandengeknars…….

  5. @Jan: Een troost (?): degradatie is altijd wel een verhaal van een heel seizoen, niet van één match. Maar we mogen van geluk spreken dat er dit seizoen slechts één ploeg zakt. Volgend jaar gewoon kampioen spelen :-).

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *