De Interclubcompetitie is nog maar net gestart, of daar komt de volgende toernooiaankondiging al aan. In de periode januari-maart vindt de Zilveren Torencompetitie plaats. Dat is een regionale, zeg maar de Antwerpse variant van de Interclubcompetitie. Er worden negen ronden gespeeld, telkens op de clubavond van de thuisspelende ploeg. Wij spelen dus vier of vijf ronden thuis op dinsdagavond en evenveel uit, vaak op een vrijdagavond (de meeste clubs hebben dan hun clubavond). Traditioneel schrijven we een viertal ploegen in, maar dat mogen er natuurlijk altijd meer zijn. De partijen worden volgens het tempo van het clubkampioenschap gespeeld en tellen mee voor ELO.

Hebben zich tot nu toe aangemeld om mee te doen als vaste speler: Freddy, Wim VDB, Rudi, Enrique, Kenneth, Dries, Benny, Bart VT, Bart V, Frank D, Jan T. Hebben zich aangemeld als reservespeler of enkel bij thuismatchen: Patrik B, Hugo, Michel. Staat je naam er niet bij en heb je interesse? Laat het weten aan Jan, via mail of via een antwoord op dit bericht. Heb je vragen? Zelfde persoon, zelfde mailadres. Uiterlijk 31 oktober moeten we het aantal ploegen inschrijven dat meedoet. Nog even tijd dus…

3 reactie op “Zilveren Torencompetitie: wie doet mee?”
  1. Dag Jan,
    Ik wil graag deelnemen als vaste speler indien mogelijk.
    Groet, Patrick Haazen.

  2. Hier ook eventueel interesse. Hoe werkt het wanneer we een thuisronde spelen, maar je al een clubcompetitie match hebt?

  3. Dan verplaatsen we je partij van het clubkampioenschap, of je zoekt zelf een dinsdag dat je partijen van die periode vooruit kan spelen.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *